Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Kerio Connect very slow in Outlook
  •  
natediggs

Messages: 36
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi Everyone,

I just did a Kerio Connect deployment for a small office of 11 users. The company has Trend Micro Worry Free Business Security installed on their computers and it's bringing some of them to a halt when using the offline Outlook connector. I really need to get this figured out as some of the users are starting to get pissed and disabling their A/V software on the desktops isn't really a solution.

Anybody seen anything similar and found a way to fix it?
  •  
ccjwells

Messages: 192
Karma: 0
Send a private message to this user
It sounds like you need to have the AV skip checking the KOFF store file. http://support.kerio.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=v iewarticle&kbarticleid=473
Previous Topic: Error in mail sorting script message
Next Topic: Kerio port 80 and Apache port 8888?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Nov 20 01:26:03 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00398 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.