Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » WAP not working
  •  
kokhong

Messages: 37
Karma: -1
Send a private message to this user
Hi,

Apparently the Web interface is working but not WAP. Any idea what could be wrong. When attempting to connect via WAP, received a gateway timeout error from the provider.

Rgds,
Kok-Hong
  •  
trueffelwurm

Messages: 5

Karma: 0
Send a private message to this user
Could you connect to your wap Server via Opera (Opera had a wap client included...) you have to type the https:// before, if you're using https for the standart web interface.

So use https://YourServer/wap

If that did work, you have to check your wap connection on your mobile.

I hope I could help you...

Trueffelwurm

I am root, if you hear me laughting,
you'll better have a backup...
Previous Topic: I Can't add contacts
Next Topic: How to terminate ?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Nov 20 08:44:41 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00389 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.