Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Improper Traffic Logging
  •  
pairughdocks

Messages: 7
Karma: 0
Send a private message to this user
I have KC installed on a Win Server 2003 Standard Edition, and it only logs the internet activity of certain users. I have all user's connecting through the proxy, so there are no mistakes about connections. My users are all imported via Active Directory, and they can all authenticate properly.

Can someone give some configuration pointers to ensure I have a proper setup?

Thanks everyone!
  •  
pairughdocks

Messages: 7
Karma: 0
Send a private message to this user
I forgot to mention, the filter rules, apply to everyone. Accounts are just not being logged properly. Is there anything else I need to be checking?
  •  
pairughdocks

Messages: 7
Karma: 0
Send a private message to this user
Solved, "forced users to authenticate" instead of have the browser do it.
Previous Topic: force users to put kerio as their proxy
Next Topic: Website Does Not Redirect
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Sep 19 22:41:43 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00452 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.