Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Lost localized symbols in filenames in attachments (Lost localized symbols in filenames in attachments Connect+KOC(offline)+Outlook2010)
  •  
arkady.k

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello!
I faced strange behavior of Outlook 2010 with KOC (offline edition) 7.1.0 build 1792.
Symbols in non-latin (Russian) file names in attachments are shown wrong encoding table and unreadable. While body text non-latin is shown normally.
Same mess viewed in web-mail (using IE) shows filenames correctly.
OS is Windows 7 prof Eng.

Any ideas?
Is it only my problem?
Thanks in advance.
Arkady
Previous Topic: iPhone contacts problem
Next Topic: iPhone (IOS 4) Push not working
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Nov 20 01:19:38 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00388 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.