Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Automatic NTLM authentication
  •  
craven87

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
I've been trying to get the automatic ntlm authentication to work for some time but haven't been succesfull. Used the administration guide and this document in the knowledgebase which both tell pretty much the same but it still doesn't work.

The only thing i can get it do is to redirect to the login page. I can't seem to find any errors in the logs on the client, firewall or the DC for the domain. And my config seems to be in order. It doesn't work for both firefox and IE.

Any support would be appreciated,
Craven
  •  
Kitsu

Messages: 5
Karma: 0
Send a private message to this user
Same problem, any idea???!!
Previous Topic: NFR
Next Topic: NTLM Auth. doesn't work.
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 19:09:19 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00370 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.