Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Kerio Connect 7.1 Patch1 (Did anyone have issues with the relasse?)
  •  
Zak

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
I'm going to be rolling it out just want to see if there is anything to look out for? Going from 7.0.1...

Thanks for any help

[Updated on: Fri, 27 August 2010 21:06]

  •  
eramadan

Messages: 6

Karma: 0
Send a private message to this user
I have a very strange issue , suddenly without any changes on the server or any other changes on the domain , outlook connector is asking users for thery password again , and never accept a password , but webmail is working fine , i tried to restart services but no luck , the only soultion i have to restart the server , after that it works fine

error messege is (can't open your default e-mail folder - access denied )

Emad Elden M. Ramadan
Modern English School,Cairo
Network Administrator
Previous Topic: WebMail Mini Check box issue
Next Topic: Default Reply To With Outlook Connector
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Oct 17 11:31:26 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00400 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.