Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Error message 28103
  •  
onalid

Messages: 90
Karma: 3
Send a private message to this user
Hi all,
there is a small network here with all about 5 users. ADS is installed. The connector works well on all workstations but on 1 i get the message "this programm must be installed on a computer with installed active directory" during the installation process of the connector. What might be the problem? Sad

I tried to install with administrator rights, also with a local user etc. All the same Sad

Thanks,
Andre

[Updated on: Tue, 07 September 2010 12:04]


---
Thanks, Andre
Previous Topic: Configure in Mail Osx Snow Leopard
Next Topic: permissions inheritance
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Oct 24 09:24:38 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00376 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.