Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Reply Error (with KOC ( Offline Edition ) )
  •  
Knight

Messages: 6
Karma: 0
Send a private message to this user
Dear All,
I am sorry if this topic are present in forum.
( Can you give correct URL and close this topic )

I get Unknown MAPI error when use Reply or Reply All after click Send Button in Outlook 2007, if send directly to reception there are no errors.
Version: KMS 6.7.0
Can upgrade to Kerio Connect 7.0 ( and KOC 7 ) help me with this problem or not ?

Best Regards.
Previous Topic: Kerio Outlook connector in Outlook 2010 64bit not work
Next Topic: Carddav SSL port
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Sep 23 05:48:21 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00341 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.