Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Open Directory group mapping problem
  •  
playersons

Messages: 27
Karma: 0
Send a private message to this user
Our Kerio Connect 7.1.0 is bound to the OD Master (Mac OS X 10.6.4 Server), looking up users and adding them from the directory service works fine, except that the OD groups the user belongs to do not completely show up in Kerio. The first group is mapped and mails to that group are being delivered, other groups do not show up and mails to these groups are not being delivered to the user.
The strange thing is, one other user who is member of 4 groups has been assigned 2 groups in Kerio. I really can't figure out where the problem is, group permissions are working correctly within the OD context.

Any ideas?

playersons
Previous Topic: Relay restrictions for external IPs
Next Topic: mapi-provider error
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Nov 23 06:18:48 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00340 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.