Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Operator » Active Directory Integration (Few issues)
  •  
itg-ks

Messages: 13
Karma: 0
Send a private message to this user
1. Doesn't connect via Hostname only IP.
2. Only pulls users from the default Users OU.
3. Allows a user with view only rights the ability to successfully test the connection but will not show results when adding a user via directory, the Domain Admin doesn't have this problem.


Otherwise the AD integration is working fine.
  •  
Vladimir Toncar (Kerio)

Messages: 1696
Karma: 39
Send a private message to this user
Hi,

Thank you for this report, we will look into it.

Vladimir
  •  
WideConnect

Messages: 18
Karma: 0
Send a private message to this user
I can import users from the AD, but I cannot seem to login in any way. Users are activated.

[15/Oct/2010 08:02:27] Cannot modify LDAP attribute: name
[15/Oct/2010 08:02:27] Failed to update the user's (Cool attributes in the Directory Service.
[15/Oct/2010 08:02:27] Cannot modify LDAP attribute: telephoneNumber
[15/Oct/2010 08:02:27] Failed to update the user's (Cool extensions in the Directory Service.
[15/Oct/2010 08:02:28] Cannot get mail from LDAP ...
[15/Oct/2010 08:02:28] Cannot get mail from LDAP ...

Any ideas?
  •  
WideConnect

Messages: 18
Karma: 0
Send a private message to this user
and these:

[15/Oct/2010 08:14:02] MyPhone: Failed to open session for user "stefan" from host "77.168.144.205".
[15/Oct/2010 08:15:21] Kerberos authentication failed.
[15/Oct/2010 08:15:21] Session cookie: d87d4faef8cfe68d695ff33fffa31dc6c98a8459f946f0bb3410f7be5b4b 732ff3e94d15f859fd7eeeb23e0b7f63629168b85472f4ef5f40da881169 1420627 not authorized
[15/Oct/2010 08:15:21] MyPhone: Failed to open session for user "stefan" from host "77.168.144.205".
[15/Oct/2010 08:15:27] MyPhone: Failed to login user "stefan<_at_>wideconnect.nl" from host "77.168.144.205". User doesn't exist or is disabled.
  •  
ICT and Me

Messages: 936

Karma: 53
Send a private message to this user
This problem was already with one of the early beta's reported by us. The problem with just only reading standard OU should be solved, but it isn't. Send also a reaction to Kerio.

ICT and Me
Carlo Turk
The Netherlands
www.ictandme.nl
  •  
itg-ks

Messages: 13
Karma: 0
Send a private message to this user
We also are unable to authenticate against active directory.
Previous Topic: Operator Setup as SaaS
Next Topic: No connection with Connect
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Sep 26 18:07:49 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00408 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.