Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Operator » Linksys SPA941 registered but no lines showing (Linksys SPA941 registered but no lines showing)
  •  
PTB

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,

I've setup a SIP trunk which looks like it's registering correctly and also setup an extension that shows as online with no restrictions...

I'm not getting the green lights on the phone however and even though it looks like it's logged on correctly - I can't make a call and get no dial tone...

Can anyone help?

thanks,

tony.
  •  
Vladimir Toncar (Kerio)

Messages: 1696
Karma: 39
Send a private message to this user
Hi,

SPA941 is not supported in provisioning so you need to configure the phone manually. Check the Extensions grid in Operator's Admin Console to see whether the phone is registered with Operator.

Vladimir
Previous Topic: Great Idea, not functional
Next Topic: Operator as Hyper-V VM not installable
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Nov 23 19:49:45 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00342 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.