Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Issue with KCB 3 User Fail to Initialise
  •  
r.a.browne

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi!


I'm hoping that someone on here can help me out. I have BESXpress setup with Kerio Connect).

I've got an issue with three users being unable to send/receive emails and I believe it's due to a problem with the connection between BESXpress and Kerio. The other users all appear to have the same configuration and they all work fine.

This is what the MAGT log is indicating:

[30053] (11/02 00:00:32.203):{0x1FCC} Retry start for user: mkinnear@xxxxxxx
[30041] (11/02 00:00:32.203):{0x1FCC} Starting handheld for mkinnear
[40704] (11/02 00:00:32.203):{0x1FCC} MAPIMailbox::MAPIMailbox ServerDN=/o=Kerio/ou=Kerio Connect/cn=Configuration/cn=Servers/cn=xxxxxxx/cn=Microsoft Private MDB, MailboxDN=mkinnear@xxxxxxx
[40430] (11/02 00:00:32.406):{0x1FCC} {mkinnear@xxxxxxx} MAPIMailbox::MAPIMailbox - Mailbox opened on session 0x02B729E0 (xxxxxxx)
[20265] (11/02 00:00:32.406):{0x1FCC} {mkinnear@xxxxxxx} MAPIMailbox::smileysurprised:penIPMSubtree - GetReceiveFolder (0x8004010f) failed
[20154] (11/02 00:00:32.406):{0x1FCC} User mkinnear not started
[30053] (11/02 00:00:32.406):{0x1FCC} Retry start for user: ldobson@xxxxxxx
[30041] (11/02 00:00:32.406):{0x1FCC} Starting handheld for ldobson
[40704] (11/02 00:00:32.406):{0x1FCC} MAPIMailbox::MAPIMailbox ServerDN=/o=Kerio/ou=Kerio Connect/cn=Configuration/cn=Servers/cn=xxxxxxx/cn=Microsoft Private MDB, MailboxDN=ldobson@xxxxxxx
[40430] (11/02 00:00:32.515):{0x1FCC} {ldobson@xxxxxxx} MAPIMailbox::MAPIMailbox - Mailbox opened on session 0x02B729E0 (xxxxxxx)
[20094] (11/02 00:00:32.531):{0x1FCC} {ldobson@xxxxxxx} MAPIMailbox::smileysurprised:penIPMSubtree - one of PR_IPM_*_ENTRYID properties not found
[20154] (11/02 00:00:32.531):{0x1FCC} User ldobson not started
[30053] (11/02 00:00:32.531):{0x1FCC} Retry start for user: gsmith@xxxxxxx
[30041] (11/02 00:00:32.531):{0x1FCC} Starting handheld for gsmith
[40704] (11/02 00:00:32.531):{0x1FCC} MAPIMailbox::MAPIMailbox ServerDN=/o=Kerio/ou=Kerio Connect/cn=Configuration/cn=Servers/cn=xxxxxxx/cn=Microsoft Private MDB, MailboxDN=gsmith@xxxxxxx
[40430] (11/02 00:00:32.640):{0x1FCC} {gsmith@xxxxxxx} MAPIMailbox::MAPIMailbox - Mailbox opened on session 0x02B729E0 (xxxxxxx)
[20094] (11/02 00:00:32.640):{0x1FCC} {gsmith@xxxxxxx} MAPIMailbox::smileysurprised:penIPMSubtree - one of PR_IPM_*_ENTRYID properties not found
[20154] (11/02 00:00:32.640):{0x1FCC} User gsmith not started
[50079] (11/02 00:00:32.640):{0x1FCC} 3 user(s) failed to initialize


It would appear that GSMITH and LDOBSON are being affected by the same issue, but MKINNEAR has a whole different problem, which is probably related.

I've tried searching everywhere and cannot find any information on these other than solutions for Exchange servers. As I don't have an exchange server, this doesn't really help me much.

If anyone has any thoughts it'd be greatly appreciated.

Many thanks in advance.
-Richard
  •  
perennialdesign

Messages: 124
Karma: 3
Send a private message to this user
Did you ever find a solution. We're currently experiencing the same problem with one of our users.

[30000] (06/19 16:19:48.841):{0xA58} [Alarm::ActivateAlarm] Queuing alarm: <N/A> | BlackBerry Messaging Agent BESXKCB Agent 1 (Application Event Log on besxkcb.BESX_KCB.loc) | 06/19/2012 16:19:48 (AFFF4E7E) -> {xxx<_at_>xxx.com} MAPIMailbox::OpenIPMSubtree - one of PR_IPM_*_ENTRYID properties not found

  •  
r.a.browne

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
@perennialdesign: unfortunately we did not. We ended up getting rid of the blackberry devices and moved to phones that natively support active exchange i.e. Android/iOS.

This was mainly down to the fact that kerio, blackberry and O2 were blaming each other for the problems, and no-one was able to provide us with an answer.
  •  
perennialdesign

Messages: 124
Karma: 3
Send a private message to this user
Thank you for your time. We're moving to ActiveSync as well.
Previous Topic: KOC stuck in offline mode
Next Topic: BIG PROBLEMS with Kerio 7.4 and 7.4.1
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 17 18:44:32 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00414 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.