Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Nat does not work!
  •  
Andreas123

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
I'm having problems with the Source Nat option in Winroute Firewall 5.

Enabeling NAT renders use of internet useless. I do not know why. If I turn nat off i can surf on the local-machine but of course not on the clients. I've also tried Winroute 4 with exactly the same result.

From the clients I can ping the IP of the outgoing nic but not it's default gateway.

I am using Windows XP.

When using winroute on a windows 2000 machine it works fine.

Please tell me what I should check out next.

.Andreas
Previous Topic: Проблема с ICQ
Next Topic: 3 or 4 dsl line with 1 local network pls help need answer
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 22 13:41:18 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00828 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.