Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Workspace » [b6] Again, problem with ports
  •  
Vektoren

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
I have change manually the port for beta 5 to 8080 and 4060, because there is a IIS 7.5 server too.

If I install the update to beta 6, both ports are changed back to its defaults. I have then uninstall all Kerio Workspace components and re-install it again. I had hope, that I can now choose a port, because I and a few other peoples gave feedback for this issues.

But no: there is no choise Sad
Maybe with beta 7...
  •  
Kris

Messages: 145
Karma: 5
Send a private message to this user
i had a similar issue, *but* the ports used bij workspace where as i choose them to be. But only after a reboot from the machine and after it seems to have broken my Kerio Connect (that is using 80, 443).

So it seems that after the installation workspace tries to work on the standard ports?
  •  
Ghiyath

Messages: 21
Karma: 0
Send a private message to this user
Try to add "4060 port" manually on the kerio firewall admin console > Services > Add > TCP > equal to 4060
Previous Topic: Features implemented and wishlist ?
Next Topic: Kerio Workspace/Connect
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 24 23:18:32 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00338 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.