Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Workspace » Windows 2003 Server
  •  
lucio3

Messages: 10
Karma: -1
Send a private message to this user
I just installed latest workspace beta 6 .
All done but ... it cannot open the web administration page
tha error is the common .. page not found
it seem that web server don't run ..

the system tray icon appear normally

any help ?
  •  
Kedar

Messages: 1320
Karma: 48
Send a private message to this user
Isn't there running IIS on this Windows Server? Is this page 404 error page of IIS?
  •  
scottdube

Messages: 56
Karma: 0
Send a private message to this user
I have the same issue on win2k AS no IIS service running... Ideas?
Previous Topic: Problems on Mac OS X Server 10.6.5
Next Topic: Force HTTPS on users
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 24 11:59:22 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00382 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.