Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Kerio Control Software Appliance (Hang after first boot)
  •  
Schumi

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,

I'm planning to go for "Kerio Control Software Appliance" so i downloaded the iso file and burn it into a CD in order to test it.

The first installation step goes fine, but when the installation asks to remove the CD to reboot, the system stops booting and all i can see is a blinking cursor...

The system on which i'm trying to install the appliance has the following configuration:

Motherboard: TYAN S2098 FLEX Rev 2C
Processor: Pentium4 2.0Ghz
Memory: 2GB RAM
HDD: 320GB IDE (MAXTOR Maxline II ATA/133)
3xIntel network cards (2x100Mb + 1x1Gb)

I appreciate if somebody has a clue on how to solve this issue.

Thanks in advance...
Previous Topic: MAC Filtering
Next Topic: Kerio 7.1.0 and SSL VPN
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Sep 25 15:19:58 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00350 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.