Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Second Domain POP IMAP problem
  •  
vajrus

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello, i have some problems ...


Domain configuration section:

1st domain (primary) aaa.com : Webmail, POP, IMAP works fine

2nd domain bbb.com : Webmail works fine - POP, IMAP doesn't work!

I can't connect.

Tried Outlook Express 6, Microsoft Outlook 2003 and iPhone both types pop and imap.


I know that for second domain i need to use not only login name but full email address to log in eg. test<_at_>bbb.com


My config:

- Windows 2003 Server R2
- Kerio Connect 7.0.1 build 1249
- Domain MX records pointed to my server's static IP

- all required ports opened in Windows Firewall

- all required ports forwarded to server's static IP address


Any ideas how to fix it?

Thank you.

Best Regards.
Previous Topic: POP server problem - Password was rejected
Next Topic: Messaging Agent crash when Calendar Sync turned on.
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 22 17:12:27 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00360 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.