Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » problem with WAN speed
  •  
rkislov2006

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello!
I try to use kerio winroute software appliance, in my provider chanell 100 Mbit I max have 20 - 25 Mbit. My Hardware 2,8 Hhz celeron with 2048 RAM two NIC D-link DGE 528 and broadcon neXtreme.... what it may be?
  •  
ICT and Me

Messages: 940

Karma: 53
Send a private message to this user
Your CPU will be the problem.
Because it's a celeron it's not at full speed.
I have installed several systems with dualcore or P4 with HT and all 2 Ghz or above, 2 Gb memory and i get highspeed downloads.
120 Mbit download without any problem unless i use a AV on a desktop/laptop, then sometimes the speed will be 20% lower.
But that's the AV.


ICT and Me
Carlo Turk
The Netherlands
www.ictandme.nl
Previous Topic: Control VPN and Cisco VPN on same client?
Next Topic: SW-Appliance: PPPOE Login Name Error T-Online Provider
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 24 10:17:47 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00372 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.