Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Problems sending/receiving using SMTPS/POP3S
  •  
amedina

Messages: 45
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi all,
today I have a problem, some users have reported they can't send/receive throught our server. But only a group of users can't send or receive and that this happen only for the users using POP3s or SMTPs, users using the KOFF connector does not have any problem. No change have been made, I already restart the keriomailserver daemon but the problem persist.
This is an entry in debug log for one client with the problem:
{pop3s} Connection to POP3 server 186.6.54.245 lost: connection closed by remote host.

So, what could be the problem? why this happen only for a couple of clients? Have any ideas?

BTW, I'm using Kerio Mailserver 6.7.3 with Centos.

Thanks and best regards,
Amedina.
Previous Topic: Problems installing Kerio Offline Connector in MS Outlook 2010
Next Topic: Sync events older than 6 months to the iPhone
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Sep 20 20:16:18 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00356 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.