Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » $agent_index ($agent_index appear on opened folder)
  •  
iljimae

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi, have some weird on my keriomail server once at opened folder have user $agent_index

my keriomail webserver will can't open it will keep loading and at active connection will have so many weird connection.
after 30-40 minutes it will become normal

It's happens 2 or 3 times in a month
  •  
blackbox

Messages: 82
Karma: 0
Send a private message to this user
I've had this happen when an index became corrupt due to a high volume of email (20k+) within a single folder. In my case fixing the index also fixed the $agent_index issue.
Previous Topic: Recovering Missing folder contents
Next Topic: GMAIL SMTP authentication
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 15:29:38 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00417 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.