Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Android 2.3 vs. Kerio
  •  
heroineTM

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,
First of all, I am new in the game, so please bare with me, if this question is silly.
I've have got a Samsung Galaxy I9000 S, and I have recently upgraded it to the newest version of Android (2.3?).
I have been using my phone, with a Kerio server 7.1.3 and then 7.1.4 with out any problems.

After upgrading I can no longer communicate with the server.
I have had my system administrator look into the case, and apparently the server, cannot communicate with Android, because of an syntax error.
The phone is asking for the domain\user
It demands that the \ is present.
The Kerio server on the other hand does not understand this, since it is expecting an e-mail address.

Is there any way, I can set up an "exchange account" using an app or something else, in order for me to get hold of my contact and my calendar?
The mail is no prob, since I can just set it up as an imap account.

I really do hope someone can help me, since this is a big issue for me.
  •  
Vladimir Toncar (Kerio)

Messages: 1696
Karma: 39
Send a private message to this user
Hi,

Wrong forum, try Connect.

V.
  •  
ochakov

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
Did you find the way to solve the problem?
  •  
heroineTM

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
No, unfortunately but I have not moved it to the right forum either.
Will do now.
Do you have the same problem?
  •  
ochakov

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
I have a problem with Android 2.3 but I am not sure this is the same problem. I can setup the account, but no emails, contacts and cal entries are being received.
I had no change to check Kerio logs, but I am able to fix the problem in Android source code and recompile Email.apk in case Kerio support will not provide me a better solution. Can you post the problematic string that you are receiving at Kerio?
  •  
Pavel Dobry (Kerio)

Messages: 5245
Karma: 251
Send a private message to this user
Please enable ActiveSync in the debug log and open a ticket at http://support.kerio.com. Thank you.
Previous Topic: Sharing calendar option disappears
Next Topic: incorrect date and time sent mail
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Sep 22 20:58:46 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00437 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.