Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Problem with LAN and WAN activated at the same time
  •  
nicolasr

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello

I've been triying Kerio Control for a few days and it seems very good, but I've got a problem with users when they activate both their LAN/WAN connections, kerio starts denying Internet access to this computers, maybe because there's a duplicate computer name under 2 different ip's or something like that.. anyone have experienced this?

By the way our WAN is based on Access Points that bridge the connection.

Thanks

Smile
Previous Topic: [Request] Add to limit connections to port per IP-addresses.
Next Topic: problem with iphon
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 22 16:05:18 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00339 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.