Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Japanese language error (Japanese language error)
  •  
maxreefer

Messages: 97
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,
since some days I'm seeing this line on logs:

Locale support for language ja (Japanese) is not installed on the system: bad locale name

Today I've updated Kerio to version 7.2 but problem remains.
Any idea?

Thanks
  •  
Pavel Dobry (Kerio)

Messages: 5245
Karma: 251
Send a private message to this user
You need to install Japanese locales to your system. This error happens when some client using WebMail has browser configured to use Japanese language.
  •  
maxreefer

Messages: 97
Karma: 0
Send a private message to this user
thanks Pdobry,
in this case I'll evaluate if really needed. I probably have 1 customer over 400 accounts using Japanese webmail.
Previous Topic: Kerio Connect 7.2
Next Topic: POP Mail Attachment Size Limit
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 24 02:55:06 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00348 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.