Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » messages stuck in queue
  •  
barup

Messages: 35
Karma: 0
Send a private message to this user
Ok I have a 7.2.0 Kerio Connect on a mac.
The problem seems to be with the message queue.
If I send an email from an external adresse to the server, the recipient gets the message. If the recipient reply to the message, it get's stuck in the message queue.

I have the message archive option switched on, and the archive user can see the message, but the recipient never gets the message.

The strange part is, if I go to control panels and stop the Kerio service, the messages are delivered.

I have tried switching on all debug messages, but the message queue is a bit too silent!

Anybody seen this before?


kind regards
Lars
Previous Topic: Invalid user GUID
Next Topic: Can Kerio Connect filter by Body
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Sep 19 22:50:30 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00397 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.