Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Static Route
  •  
tckoay

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
I configure a static route to route my 192.168.3.x network via my McAfee FW. However I can ping to my server in 3.x network but not able to establish port connection. It seem is no "return traffic" back to Kerio

My network design is as below:

LAN PC 192.168.0.0/24
Kerio LAN IP 192.168.0.1/24
McAfee FW LAN IP 192.168.0.250/24
McAfee DMZ Port 192.168.3.1/24
My Web Server 192.168.3.10/24

Static route created in Kerio
192.168.10.0 255.255.255.0 gateway 192.168.0.250

Last time using other Linux FW, I manage resolved this problem by adding below command line.

enable net.ipv4.ip_forward = 1 in the file /etc/sysctl.conf
iptables -t nat -A POSTROUTING -o eth0 -j MASQUERADE

In Kerio, how to configure such settings?
Previous Topic: Redirect Page
Next Topic: DNS Problem
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 17 18:37:57 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00415 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.