Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Copying msgs POP to IMAP results in blank msgs in T-bird
  •  
pokeitwithastick

Messages: 30
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,
I keep having this problem with Thunderbird when I migrate a user over to IMAP from POP. The user needs to copy their messages from their old POP folder back up to the server in IMAP and some of the messages wind up having their dates & subject/content removed, as it appears in T-bird, but I can't locate the message in Webmail. VEXing.

This is why i even have anyone still on T-bird POP accounts is because migrating them over is such a PITA.

I've tried re-indexing, un-subscribing & re-subscribing & repairing the folders to no avail. I notice that when T-bird re-downloads headers it'll do 30-40 per second then at the end will download the remaining headers very quickly, which is when the blanks appear in the inbox window.
Previous Topic: new installation
Next Topic: OSx install of Kerio and MS Active Directory authentification
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Sep 22 06:37:24 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00379 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.