Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » does not transmit into the network
  •  
upyachka

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Good day to all. The problem exists. Installed kerio control + webfilter.
Set up rules for traffic. But the browser does not open, although normally ping external sites. If you disable the kerio, then everything starts to work normally.
htop in the log such messages GET h.t.t.p://.google.com/HTTP/1.0 "302 0
What's the problem?

p.s sorry for my English, I used a translator

[Updated on: Fri, 02 September 2011 12:44]

Previous Topic: DHCP with MAC Adressing takes first dynamic range
Next Topic: How can create filter for IP?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Nov 21 14:53:43 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00319 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.