Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » KC cannot recognize OD user's password
  •  
briansky

Messages: 35
Karma: 0
Send a private message to this user
HI,

I am going to migrate mailbox from Mac OS X Server A to Server B, A & B have different Open Directory.

I set up Kerio and OD extensions on Server B running 10.6.x, I have configured the "Directory Server" & "Advanced" items user domain on Kerio admin. console,test connection... was passed also.

I have added some users from "Add from Directory Service", after that, I try to login on different users ID, Kerio always show "invalid username or password", what is going on? I am sure the password is correct as I used them to logon Mac OS X server.

I have tried to remove Kerio OD extension and re-install it on Server B as well as Kerio Connect.

Previous Topic: mail delay
Next Topic: KC upgrade to 7.2.3 and Windows 7 Professionl
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Nov 18 09:22:17 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00321 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.