Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Problem with WebMail & Lion (popup buttons don't work)
  •  
pchernoff

Messages: 120
Karma: 0
Send a private message to this user
On my iMac running Mac OS X 10.7.2 and Safari 5.1.1 I have a problem with Kerio WebMail. I am noting this problem with KC 7.3 (just updated) but also had this problem with KC 7.2.4 and earlier.

If I click in "Settings" or "New Mail" popup buttons they do not open the popup. I might see it flash for a moment but it then disappears. If I click on "New Mail" it will create a new one.

I just tested Google Chrome and had the same problem. Same with Firefox 6 & 8.

So I am suspecting some app or extension on my Mac. Has anyone else seen this problem?

Previous Topic: Outlook 2010 SPA with Linux server?
Next Topic: Blackberry Messaging Agent failed to start
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Oct 22 06:47:14 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00391 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.