Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Outlook 2011 Not showing Inbox, Sent Items when adding new account
  •  
andrewrob

Messages: 70
Karma: 3
Send a private message to this user
This is the first time I have had to add a new Outlook account since updating to 7.3.0. When I add the account all the users folders appear but not the inbox or sent items, or folders under them. Wierd! If I load the account in Mail it works fine.

I have attempted this on another mac too and the same thing happens.

I am running Lion 10.7.2.
Previous Topic: Shared Contact Info Missing
Next Topic: KC 7.3 and client autoconfiguration
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Nov 21 22:35:09 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00297 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.