Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Error while starting Kerio Connect (Server startup)
  •  
Karthik

Messages: 40

Karma: 0
Send a private message to this user
hi there,

We have deployed Kerio Connect 7.3.1 on CentOS 5.7.
for a certificate to take effect i had to restart the Kerio Service, and after the service was successfully stopped it failed to start with this error

"Kerio Connect Failed to Start: Cannot start SPAM server"

i have checked /store/logs/error.log file but cudn't find any info on this.

did any of you face this issue and found any solution..?

Thanks and Regards,
Karthik S.
  •  
Kedar

Messages: 1320
Karma: 48
Send a private message to this user
Because you asked how to migrate Kerio Connect from Linux to Windows (http://forums.kerio.com/m/85608/#msg_85608) I guess it's incompatible Bayes database from previous system.
  •  
Karthik

Messages: 40

Karma: 0
Send a private message to this user
thanks for your reply Radek.

my earlier post reg the migration was to have a future plan. as mentioned in this thread, we have Kerio 7.3.1 on CentOS, this is a fresh installation and this issue is happening within this Server, there is no migration happened.

hope you have understood my issue now..

please let me know if you need any more info from me with this regard.

Thanks and Regards,
Karthik S.
  •  
Pavel Dobry (Kerio)

Messages: 5245
Karma: 251
Send a private message to this user
I think you should check the system logs and make sure that SELinux is disabled.
  •  
Karthik

Messages: 40

Karma: 0
Send a private message to this user
thanks for your reply, Pavel.

I did check system logs and found nothing reg Kerio Connect in it. I had disabled Local firewall and SELinux even before installation of Kerio Connect.

please let me know if you need any more info with this regard.

Thanks and Regards,
Karthik S.
  •  
freakinvibe

Messages: 1526
Karma: 60
Send a private message to this user
You should check the debug.log


Dexion AG - The Blackberry Specialists in Switzerland
https://dexionag.ch
  •  
Karthik

Messages: 40

Karma: 0
Send a private message to this user
thanks all for your replies.

The issue was with the SAN drive corrupted which was attached to the server and is configured for Store.
as we are in evaluating phase i just rebuilt the server.

Thanks and Regards,
Karthik S.
Previous Topic: Sinc folder to BES Express
Next Topic: Mail Enabled Contacts from AD in Groups
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Sep 21 01:47:28 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00442 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.