Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Thunderbird 10.0 and Kerio Connect LDAPS issues. (LDAP connection broken starting with version 10 and Kerio Connect.)
  •  
clan

Messages: 236
Karma: 22
Send a private message to this user
I can confirm this bug, accessing the address book with SSL enabled does not work with Thunderbird 10. The workaround described on bugzilla (setting NSS_SSL_CBC_RANDOM_IV=0) solves this, but reduces security of the connection.
Edit: we are using Kerio Connect 7.3.1 patch 2 build 6199

[Updated on: Wed, 08 February 2012 10:12]

  •  
trifecta

Messages: 87
Karma: -2
Send a private message to this user
It doesn't seem to fix in 7.3.2 either. We may have to wait for the next release.
  •  
trifecta

Messages: 87
Karma: -2
Send a private message to this user
I was wondering if Kerio is looking into this problem and working with Mozilla to resolve it?
Previous Topic: iOS Intensive Push Battery Drain
Next Topic: Automatically E-mail Signatures
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 22 19:42:45 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00378 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.