Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » KMS 5.1.7 AV plugin
  •  
Lucho

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
I have a KNS 5.1.7 and a mcafee av . If restart the machine the error [17/Jun/2004 13:05:01] mail_avir.cpp: Antivirus check enabled and no plugin is selected appear. To yesterday the KMS works fine and today :(

What can i do?

Where is the plugin and how can reinstall this?

If reinstall the KMS, work fine until the AV is disabled. If activate then not send mail...
Previous Topic: Kerio MailServer 6.0 Public Beta
Next Topic: Kerio MailServer 6.0: Frequently Asked Questions
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 22 12:19:54 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00335 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.