Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Blackberry Connector (Can't activate BB phone)
  •  
administraktor

Messages: 7
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,

I tried 5 times activate BBES Express with my Kerio Connect. Each times reinstall server and other programs (for clean install).

I tried everything in BES Ex. manuals or all over net forums etc. i got nothing.

I couldn't activate my BB Phone. I received mail when i tried activate Enterprise Activation, mail received from blackberry.net servers. mail deleted one sec after.

After few min. my BB phone giveup waiting answer from kerio.

result of IEMSTest.exe
username: Opening message store using
        mail<_at_>domain.com
        /o=Kerio/ou=Kerio Connect/cn=Configuration/cn=Servers/cn=domain.com/
cn=Microsoft Private MDB
username: Mailbox opened successfully
username: Root Folder opened successfully
username: Folder created successfully
username: Test folder deleted successfully
username: MAPI test completed successfully
username: CDO Server Name: domain.com
username: CDO Mailbox DN: mail<_at_>domain.com
username: CDO logon successful
username: Get default calendar folder successful
username: Get calendar folder name successful: 'Calendar'
username: CDO test completed successfully
username: Failed to check Active Directory for Send As permissions (80070057)
username: Initializing EWS Proxy... successful
username: Configuring User... failed


Pls help me.

P.S. Sory for bad english.

[Updated on: Sun, 04 March 2012 23:26]

  •  
Kedar

Messages: 1320
Karma: 48
Send a private message to this user
  •  
administraktor

Messages: 7
Karma: 0
Send a private message to this user
Could you tell me page number ? I couldn't find it.
  •  
Kedar

Messages: 1320
Karma: 48
Send a private message to this user
The links leads directly to the related post.
  •  
administraktor

Messages: 7
Karma: 0
Send a private message to this user
Radek in that post there was many different problems. I couldn't find my problem solution in that post. There was 9 page, where is my solution in that post? What is page number?
  •  
Kedar

Messages: 1320
Karma: 48
Send a private message to this user
User philippp reported same bug on first page (try search for "Failed to check Active Directory for Send As permissions" - it was I did). Read this thread, it's possible there will be something useful.
Previous Topic: SMTP Relay
Next Topic: Bad item count in Kerio Console
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Oct 18 14:57:07 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00454 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.