Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » enybody from developers!!!!
  •  
BidulyaDE

Messages: 8

Karma: 0
Send a private message to this user
Kerio 6.0.0

Problem: in debug log I see:
{proxy} send to sourse socket failed (code 10054, id-9156) 172.18.1.10
{proxy} send to sourse socket failed (code 10054, id-9190) 172.18.1.33
{proxy} send to sourse socket failed (code 10054, id-9195) 172.18.1.23
{proxy} send to sourse socket failed (code 10054, id-9197) 172.18.1.3

This is the same problem as in WinRoute 5.1.10 (problem with broken pictures in HTTP). Then I turn off cache in proxy, all works fine.
What is a problem and how can I solve it?
Previous Topic: Installation Issues, complete lock-out on service start
Next Topic: users and ip addresses
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 24 08:43:32 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00358 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.