Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Reply-To address ignored in Outlook 2010
  •  
arpetkii

Messages: 5
Karma: 0
Send a private message to this user
Not sure if this is a Kerio or Outlook problem, since the problem arrived with the 7.4 update, and Office 2010 SP2. But after the updates Outlook ignores the Reply-To adress in the header of the emails. This is extremely annoying since various systems i use on a daily basis sends emails on behalf of customers, and when replying replies to the sender address, and not the Reply-To address. Is there a fix to this?
  •  
kthomas

Messages: 41
Karma: 0
Send a private message to this user
Kerio has confirmed that it's a Connect bug: http://forums.kerio.com/m/88819/
Hopefully there's a patch soon.
  •  
arpetkii

Messages: 5
Karma: 0
Send a private message to this user
Thanks, didn't see that topic. Hope for a solution soon, this is extremely annoying Smile
Previous Topic: **SPAM** identifier in Subject but not going to Junk Mail folder
Next Topic: Bug Calendar Sync with iCal on Mac OS X Lion
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Aug 23 15:49:02 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00350 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.