Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » User search malfunctioning on web admin (The search tool for adding users to a mailing list doesn't find them if I type too many letters)
  •  
farhadd

Messages: 7
Karma: 0
Send a private message to this user
I was trying to add a user (who has an email account on our server) to a mailing list the other day. I went to the Members tab and clicked the Add dropdown menu and then the Select... command to open the Find User dialog box.

One of my users is named Scott (but this happens to many user accounts, if not all). If I type in "sc" into the search box and hit return it narrows down to him and another user with sc in her name. But if I type in "sco" it says "Nothing to display". Is there some corrupt search index which may be causing this?

Again, this happens with other user accounts- if I type in one or two letters it will narrow the field appropriately but if I type in 3 or more it seems to always jump to "Nothing to display".
Previous Topic: Import Whitelist ?
Next Topic: Calendar Items in Month View Missing
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Sep 24 16:08:55 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00400 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.