Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Workspace » Workspace client install bug? (No workspace directory)
  •  
mthewes

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
I'm on MacOS X (Snow Leopard, Lion and Mountain Lion).

Installing the Client on several machines, I have the following problem on two of them (one is under 10.6.x, the other runs 10.7.4):

- The installer runs normally, with no error message
- The successful installation is confirmed
- The menu icon is there

But

- No "workspace" directory is created
- When selecting files to sync, the username and password are queried (and accepted without error message)
- But then the download never starts. The column says "Waiting"

What can I do?

Update: I have now uploaded the log file.

  • Attachment: Log.txt
    (Size: 1.16MB, Downloaded 461 times)

[Updated on: Mon, 13 August 2012 16:58]

Previous Topic: Workspace client all greyed out
Next Topic: Workspace Client Install
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Sep 22 22:44:06 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00357 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.