Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Windows 7 won't save Kerio Outlook connector password
  •  
b-tom

Messages: 177
Karma: 4
Send a private message to this user
Hi there,

I do have a password issue on a Windows 7 client with KOFF-7.4.1. When I create a new profile > type in the correct the user credentials (save password is checked), the Kerio Outlook Connector Configuration window stays open with blank password. It seems like that the password isn't saved. I am able to retrieve the server Info. The Password doesn't use any special characters.


Here's what I did:
- I've reinstalled KOFF
- Recreated a new mail profile
- Same behaviour with a fresh Kerio user account


Anything else I can do?
  •  
Lucian Maly (Kerio)

Messages: 136
Karma: 8
Send a private message to this user
Remove the profile in Outlook and run auto-configuration tool. For automatic configuration of profiles, there is a special tool called ProfileCreator. To get and start it, follow these guidelines:

1. In your browser, enter your mailserver's URL address following the pattern http://server_name/ (e.g. http://mail.company.com/).

2. If the address is correct, the Kerio WebMail login page is opened. Click on the Integration with Windows link displayed at the bottom of the login dialog.

3. In the Integration with Windows page just opened, click on Click here to auto-configure Kerio Outlook Connector.

4. Save the tool and run it by double-clicking on its icon.

5. The script now creates a new profile and pre-configures your Kerio account.

6. Click on Retrieve Info in the configuration to check whether the password is correct and whether the login data can be used for connection to the server.

Kerio Technologies AU Pty Ltd.
  •  
b-tom

Messages: 177
Karma: 4
Send a private message to this user
Thank you Lucian for your reply. As I wrote I've already used the auto configuration tool. The password isn't saved, although the checkbox is enabled, "save password". When I click on Retrieve Info, I am able to open a connection to the server. Once I hit ok, the Kerio Outlook Connector Configuration window stays open with blank password.
Previous Topic: Outlook 2011 sender eMail-Adress
Next Topic: Active Directory Integration
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Oct 19 01:43:32 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00390 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.