Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Firebird DB errors and DHCP server failing
  •  
Ziadoon

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello all,

In my setup, I have Kerio control on one computer that's connected to a switch that is also connected to a wifi. This local network is not connected to the internet most of the time, although I would connect it some times through a second ethernet adapter on the computer.

I've noticed at random times devices on the network are unable to obtain new IP addresses, indicating the DHCP server has crashed. However, I can't see any relevant messages in the logs other than the following messages in the errors log:

[04/Mar/2013 09:22:05] (335544373) DB: unable to connect to database, Firebird DB error message follows:
[04/Mar/2013 09:22:05] (335544373)
Firebird DB
: *** IBPP::SQLException ***
[04/Mar/2013 09:22:05] (335544373) Firebird DB: Context: Database::Connect
[04/Mar/2013 09:22:05] (335544373) Firebird DB: Message: isc_attach_database failed
[04/Mar/2013 09:22:05] (335544373) Firebird DB:
[04/Mar/2013 09:22:05] (335544373) Firebird DB: SQL Message : -902
[04/Mar/2013 09:22:05] (335544373) Firebird DB: Unsuccessful execution caused by a system error that precludes
[04/Mar/2013 09:22:05] (335544373) Firebird DB: successful execution of subsequent statements
[04/Mar/2013 09:22:05] (335544373) Firebird DB:
[04/Mar/2013 09:22:05] (335544373) Firebird DB: Engine Code : 335544373
[04/Mar/2013 09:22:05] (335544373) Firebird DB: Engine Message :
[04/Mar/2013 09:22:05] (335544373) Firebird DB: operating system directive CreateFile failed
[04/Mar/2013 09:22:05] (335544373) Firebird DB: The system cannot find the file specified.
[04/Mar/2013 09:22:05] (335544373) Firebird DB:
[04/Mar/2013 09:22:08] (335544373) Firebird DB:


Any ideas what these errors refer to ? And would it be causing the DHCP server to not respond to IP requests ? Any other pointers are appreciated.
  •  
KlausFFOS

Messages: 22
Karma: 0
Send a private message to this user
I'm registering similar problems With an NG100 I have up and running. Does anyone else have similar Issues?

Cheers
Klaus
Previous Topic: web filter has stopped
Next Topic: disconnect WAN - PPPoE
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Jun 28 11:03:35 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00367 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.