Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » User Login stalls in Apple Mail and WebMail (user locked out)
  •  
Pixeldrain

Messages: 12
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello,

Two of my User cannot login - as described in topic: " http://forums.kerio.com/m/91197/?srch=User+cannot+login#msg_ 91197".

Apple Mail shows the broken connection logo, Webmail stalls while logging in without showing anything.

Debug Log: User "aaaaa" successful, user "xxxx" is stalled, no reaction ...

[12/Mar/2013 13:02:22][2440] {auth} Authenticating user aaaaa<_at_>abc.com...
[12/Mar/2013 13:02:22][2440] {auth} User aaaaa<_at_>abc.com successfully authenticated.
[12/Mar/2013 13:02:22][2440] {auth} SessionManager: creating session for user aaaaa<_at_>abc.com...
[12/Mar/2013 13:02:22][2440] {auth} SessionManager: successfully created session for user aaaaa<_at_>abc.com.

[12/Mar/2013 13:02:38][2440] {auth} Authenticating user xxxxx<_at_>abc.com...
[12/Mar/2013 13:02:38][2440] {auth} User xxxxx<_at_>abc.com successfully authenticated.
[12/Mar/2013 13:02:38][2440] {auth} SessionManager: creating session for user xxxxx<_at_>abc.com...

All other 70 User are working and have reported no problems.

????

I'll try a reboot later on, when everybody is <_at_>lunch.

Thanks for help.

Jochen
  •  
Pixeldrain

Messages: 12
Karma: 0
Send a private message to this user
restarted Kerio, did not help.

????

Thanks for any help.

Gruss Jochen
  •  
nitrokev

Messages: 48
Karma: 1
Send a private message to this user
are you using OD, have you tried restarting that
  •  
Pixeldrain

Messages: 12
Karma: 0
Send a private message to this user
no, OD never worked here, its a local user.

Thanks Jochen
  •  
Pixeldrain

Messages: 12
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello,

did not find a solution.
Had to delete the user.

Sad(

Jochen
  •  
fishtech

Messages: 585
Karma: 14
Send a private message to this user
Just started with this exact problem on Connect 8.4 running on OSX. Authentication is against OD.

Only 1 user out of 50 reporting the problem.

I get the same log as the original poster above. The log stalls at "Creating session".

Any direction please?

ft.

[Updated on: Fri, 08 January 2016 17:59]

Previous Topic: backup stalling out at 61%
Next Topic: Meeting Invitation Responses
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Feb 21 22:00:23 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.02281 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.