Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » New Connect Client Problem - Anchor Links w/i an email
  •  
digital randy

Messages: 34
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello,

Just got a report from a user that links contained in an email (newsletter, marketing type email) that reference anchor points further down in the email do not work.

Same email message in Outlook 2011 and even old webmail client work just fine. Clicking the link jumps down in the message to the start of that section.

Anyone else seeing this behavior? Any suggestions on a resolution?

Randy
  •  
digital randy

Messages: 34
Karma: 0
Send a private message to this user
I realize that I won't likely get an answer to this problem here on the forums, but can anyone confirm the actual symptom?
Previous Topic: Kerio Connect - Multiple Email Address
Next Topic: some keyword not search in sent box
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 09:49:49 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00460 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.