Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Outlook 2011 detects mailbox has changed (After kmsrecover migration)
  •  
jayventus

Messages: 10
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,
I've moved our KC 7.2.4 installation from an old Mac server to a new Windows VM. I followed the instructions
from this Kerio KB - 'How do I move Kerio Connect from one machine to another' and all worked fine and I can login to any account via webmail without a problem. I have 1 user who uses Outlook 2011 for Mac to monitor 4 different accounts and when i launch it, it tells me that the mailbox has changed for each account and wants to resync the mailbox, I know I can let this resync but I thought using kmsrecover would avoid this issue? Have I missed something that's not documented here?
Any thoughts would be appreciated.
J.
  •  
Pavel Dobry (Kerio)

Messages: 5245
Karma: 251
Send a private message to this user
I suppose that old Mac was PowerPC.
If so, then a lot of data were converted in the storage and it may affect also Outlook 2011 synchronization.
http://kb.kerio.com/715
  •  
jayventus

Messages: 10
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi Pavel,
The Mac server was an Intel xserve running 10.5.4, it only has a handful of users and it just worked so we left
it like that. I don't see any errors in the logs when I connect via webmail saying any index is corrupt or anything.
Could this still be an issue.
I've left the new server running 7.2.4 as I didn't want to change to much during the migration, it's running Windows 2008 server R2 will that run OK or should I upgrade to 8.
Thanks,
Jason

[Updated on: Wed, 20 March 2013 17:07]

  •  
Pavel Špalek (Kerio)

Messages: 287
Karma: 37
Send a private message to this user
Outlook 2011 identifies user account by domain GUID and user GUID. Domain GUID can be found in mailserver.cfg, user GUID in users.cfg or in directory service (AD, LDAP) - depends on configuration. One of them was probably changed.

Pavel Špalek
developer - Kerio Connect
  •  
jayventus

Messages: 10
Karma: 0
Send a private message to this user
Ah OK, the old server wasn't bound to AD but the new one is
So that might explain it. Thank you.
Previous Topic: Server won't restart after domain change
Next Topic: Salesforce Email Address
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Oct 23 09:52:12 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00459 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.