Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » v8 client connection problems
  •  
chrwei

Messages: 192
Karma: 11
Send a private message to this user
I've been testing version 8 for about a week without issue. rolled it out to a larger test group and now I'm getting intermittent failures where a client will suddenly be unable to access anything, including ping the kerio control IP. The "active hosts" section shows the client, and the username, and otherwise seems normal. rebooting the client fixes it for a while.

I've even had this happen to an XP vm with a bridged VM nic where the host could still access fine, so it's not a networking issue. the problem systems can access everything else on the lan, just not the kerio control appliance.

I can't see anything in any of the logs that would suggest that there's any error, how do i go about fixing this?
Previous Topic: Anyway to connect to kerio vpn by an ios or android device ?
Next Topic: How To Export Users In Kerio Conrol 8.0 ?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Aug 17 11:40:56 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00416 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.