Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » MAPI_E_corrupt_store error (MAPI error)
  •  
Energcon

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello

I have an error in outlook 2010 with a Kerio offline connector 8.0.0.639
This is running on a windows 8 PC
When I start outlook is working fine for the first 1 t 5 min
Then I got an error 0x80040600: MAPI_E_corrupt_store

I have already run the SCANPST tool to clean the PST/OST files

But after fixing errors I stil get this error and have again errors in the SCANPST

So please can somebody help me to fix this situation

Thanks

Gerrit Leskens
  •  
Lisa Lyons (Kerio)

Messages: 175
Karma: 8
Send a private message to this user
Hi, Gerrit

I think in this case, it might be worth contacting support and raising a ticket. This looks to me like a corrupt KOFF profile and possibly a corrupt server file. Support will be able to look at the KOFF debug logs from your PC and should be able to advise you of the best course of action.

Kerio Technical Support
Log Support Incidents here: http://www.kerio.com/support
Also, please use our KB: http://kb.kerio.com
  •  
Michael Ruffin

Messages: 172
Karma: 4
Send a private message to this user
Quote:
I have already run the SCANPST tool to clean the PST/OST files


I don't think the Kerio Outlook connector even uses PST files, so running ScanPST wouldn't have any effect.

I'd probably try emptying the cache on your PC and re-syncing with the server (you can do this in the Maintenance tab in the Kerio Outlook Connector).
  •  
Machete

Messages: 262
Karma: 5
Send a private message to this user
Michael Ruffin wrote on Wed, 01 May 2013 09:46

I'd probably try emptying the cache on your PC and re-syncing with the server (you can do this in the Maintenance tab in the Kerio Outlook Connector).


FWIW - I had the same issue after a user's PC just BSOD on me...(that's another story) - but I couldn't get into Outlook to access the KOC tab...so I went to Control Panel -> Mail -> Data Files and was able to get the KOC Maintenance tab there.
Emptying the Cache resolved the issue.
Previous Topic: Connect vs. Avaya VMPro - messages are delivered but don't appear
Next Topic: Removing old Calendar entries
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Aug 19 14:52:21 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00435 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.