Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » ClamAV on Connect 8.1 - windows
  •  
ccjwells

Messages: 192
Karma: 0
Send a private message to this user
I'm trying to get the clam plugin working on the newest version of Connect under windows. I found a precompiled version from here: http://www.kerstner.at/en/2013/01/clamav-plugin-for-kerio-co nnect-8-and-up/ that doesn't seem to work. I've tried both 32bit and 64bit versions and I get an error that Kerio is unable to load the library. I also tried to compile from source in Cygwin, but I several compiler errors from the boost asio library and the compile fails. Any help would be appreciated.

  •  
MarkK

Messages: 454
Karma: 46
Send a private message to this user
You might want to try the ClamAV from http://oss.netfarm.it/clamav/#sidebyside. That is the version I used before support was dropped in Kerio.
Previous Topic: forwarding emails from outlook connector
Next Topic: Connect Client Performance (tune it?)
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 24 02:58:17 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00354 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.