Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » KMS 6.0 & Attachments in Outlook
  •  
fb@nordteam.dk

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
One of my users have Outlook & when sending mails with attachments,

the mail arrives without the attachment.

when sending from outlook express there's no problem

i have tried to install the Outlook Connector but is there anything special to do after installation.
  •  
jonbrain

Messages: 305
Karma: 0
Send a private message to this user
Is it any particular attachment?

It could be Outlook blocking the attachment if it see's it as a risk e.g. .exe
  •  
fb@nordteam.dk

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
i did an office update & now it works

god/computer works in mysteries ways.

Previous Topic: question about custom rules...
Next Topic: IMAP and Mozilla Thunderbird
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 15:13:16 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00409 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.