Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Help on how to fix reply, forwards to my own domain (reply, forwards not working to my own domain)
  •  
a51m0

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi Everyone i am newbie here can you please help me on how to fix my problem?

Here is my situation, i cannot send email under the same domain on my kerio mailserver.
i set up this email info<_at_>sample.com to kerio. pop3 and smtp work fine but when im trying to send an email on the same domain that is not configured to my kerio the result is delivery failure. what exactly want to happen if im going to send an email on the same domain it will received on my webmail/squirrel that is also on the same domain. Thanks!
Previous Topic: 8.1 and outlook 2011
Next Topic: Kerio on Windows Server 2008 authenticate to OD on Mac
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Oct 22 11:56:05 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00397 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.