Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Corresponding not receive mail when the sender sent from gmail pro
  •  
bchatain

Messages: 25

Karma: 0
Send a private message to this user
i have strange problem from two of my clients. When the clients sents mails to my compagny with multi adress some people doesn't receive the mail but in the mail window we can see her adress name.

exemple :
I have send a mail with 7 adress mails. The client respond in the field "a" to all. 3 adress receive the mails, in the log 3 adress, but in apple mail 7 adress mails.

I have an another clients with same problems. The only thing in common that I could find is that the customer use google pro for their e-mail system.

Someone already had this case?

Bertrand

Kerio 8.4 with windows 2008 server R2 /
80 mac clients / 10.6.x - 10.10.X
Apple Mail with exchange/imap account
Kerio 8.4.0 with OX 10.6.8 server
20 mac clients / 10.6.x - 10.10.X
Previous Topic: Remove KBC assigned device
Next Topic: Suggestions for SSL Certs
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 22:53:47 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00344 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.