Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Umlaut Attachments in Kerio Connect Client with Firefox
  •  
bsebode

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello,

we experienced a problem with Attachment uploading in Kerio Connect Client (8.1.2) when using Firefox. Old Kerio Webmail works fine.

When the filename has for example ä, ö or ü in it, then Kerio replaces those with � characters.

The problem only appears in Firefox! Chrome and Internet Explorer work fine.

Hope you know what to do and keep me up to date when the problem is resolved.

Best regards
Bastian Sebode
Previous Topic: Kerio Instant Messenger
Next Topic: Enabling full text search in KC 8.2
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Oct 22 04:48:19 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00414 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.